Solutii complete. Un singur furnizor

Fiecare ansamblu rezidential din portofoliul nostru benficiaza de o strategie personalizata de marketing si vanzari adaptata locatiei, tipului de abordare, preturilor etc. De asemenea, dezvoltam o identitate vizuala unica pentru fiecare proiect. Pentru a va asigura vizibilitatea in mediul online si offline, oferim servicii complete de consultanta, marketing si implementare.

Branding si Identitate

Branding si Identitate

Pentru a avea succes, un ansamblu rezidential trebuie să își creeze și să promoveze un brand puternic, cu accent pe cele mai mari avantaje pe care le oferă

Detalii
Website

Website

Construim situri de prezentare pentru ansambluri rezidentiale adaptate special cerintelor viitorilor cumparatori. Prezentam in detaliu toate informatiile relevante

Detalii
CRM Imobiliar

CRM Imobiliar

Fiecare website dezvoltat de noi este integrat cu platforma Soft360 pentru administrarea centralizata a continutului: unitati, preturi, clienti, rapoarte, publicitate

Detalii
Marketing Imobiliar

Marketing Imobiliar

Identificam canalele optime de promovare, concepem si implementam campanii elaborate de publicitate, adaptate in functie de specificul fiecarui portal

Detalii
Social Media

Social Media

Principalul scop al campaniilor social media, in special Facebook este crearea de incredere. Urmarim cresterea vizibilitatii si credibilitatii brandului (ansamblului)

Detalii
Materiale Promovare

Materiale Promovare

Realizam la cerere randari 3D, planuri 2D/3D, tururi virtuale 360, filme de prezentare, filmari aeriene, bannere/mash-uri, brosuri de prezentare, machete arhitecturale

Detalii
Cine suntem

Cine suntem

Format dintr-o echipa de ingineri IT, arhitecti si agenti imobiliari cu experienta de 16 ani in piata imobiliara din Romania, am lucrat indeaproape cu peste 20 de dezvoltatori si agentii imobiliare pe care i-am ajutat sa isi optimizeze procesul de vanzari.

  • 0

    Ani experienta

  • 0

    Proiecte

  • 0

    Situri realizate

Testimonials

De la analiza la vanzare efectiva

Intr-o piata imobiliara tot mai competitiva unde detaliile fac diferenta, nici o etapa a procesului de promovare si vanzare nu trebuie neglijata. Acordam atentie fiecarui detaliu si suntem alaturi de dezvoltator de la etapa de analiza a proiectului si pana la predarea ultimei unitati disponibile.

Analiza

Implementare

Marketing

Vanzari

Timeline

ANALIZA

thumbs-up

Analiza Proiect

Fiecare ansamblu rezidential din portofoliul nostru benficiaza de o strategie personalizata de vanzari ce se bazeaza pe o analiza atenta a proiectului. 

Va oferim consultana in vederea stabilirii obiectivelor strategice si a concurentei cu scopul de a stabili publicul tinta, valorile centrale si definirea conceptului general pentru marketing. Totodata, putem realiza studii, analize si rapoarte pentru stabilirea strategiei de pret si a trendurilor din piata.

IMPLEMENTARE

thumbs-up

Concept si Implementare

Construim identitatea vizuala a brandului prin definirea temei creative, facem propuneri si realizam logo-ul, sloganul si stabilim elemente vizuale definitorii pentru brand.

In functie de identitatea vizuala definita, realizam conceptul si ulterior implementam website-ul de prezentare pentru ansamblul rezidential cat si website-ul de prezentare pentru dezvoltator acolo unde este cazul. Totodata realizam layout pentru bannere out-door, flyere, mash-uri, carti de vizita, mape de prezentare, machete ale ansamblurilor, brosuri si materiale pentru targuri imobiliare si evenimente de profil.

MARKETING

thumbs-up

Marketing Digital

Incepand cu anul 2005, de-a lungul celor 14 ani de activitate am creat si perfectionat un sistem dedicat exclusiv promovarii ansamblurilor rezidentiale, atat in mediul on-line cat si off-line.

Oferim consultanta in vederea stabilirii strategiei de publicitate online pe portaluri imobiliare, in social-media, implementam campaniile online si le optimizam constant pentru a obtine cea mai buna expunere.

VANZARI

thumbs-up

Consultana si Vanzari

Una dintre agentiile imobiliare partenere va poate oferi consultanta in vederea stabilirii unei politici de preturi si discount conform analizei de piata preliminara si va poate asista juridic in vederea intocmirii contractelor de rezervare, antecontractelor si a documentatiei necesara semnarii contractelor in fata unui notar public.

Totodata aceasta va poate aloca unul sau mai multi agenti pe tot parcursul etapei de vanzari ce se vor ocupa de vizionari, negocieri, follow-up, prezenta la targuri si contractare.

Cere o oferta personalizata

Fiecare ansamblu rezidential necesita o abordare diferita, asa ca flexibilitatea este cuvantul care ne reprezinta 

Cere oferta
call-to-action-img call-to-action-img