Discount 15%

la toate abonamentele noi pe un an!

Cere ofertă
Soft360 Agency

Soluția CRM
#01 Imobiliare Agentii

Soluția CRM <br/>#01 Imobiliare Agentii
Gandit pentru tine

Simplu si intuitiv

Vizibilitate

Vizibilitate

Website modern si optimizat SEO

Organizare

Organizare

Management activitati si actiuni

Securitatea Datelor

Securitatea Datelor

Infrastructură sigură și modernă

Modern

Modern

Contracte online, semnate digital

Analize de Piata

Strategia bazata pe date din piata

Agenții beneficiază în mod semnificativ de integrarea analizelor de piață direct în CRM, deoarece aceasta devine un instrument care le sporește eficiența.

Având acces instantaneu la rapoarte de piață detaliate, agenții pot stabili strategic prețul proprietăților, pot targeta publicul potrivit și își pot adapta strategia de marketing în funcție de condițiile actuale ale pieței.

AnalysisTasksCustomers
Website ca instrument de marketing
Prezență online

Website ca instrument de marketing

Un site web bine conceput este un atu indispensabil pentru agențiile imobiliare. Acesta este un instrument puternic de marketing ce te ajută să prezinți proprietățile din portofoliu cu detalii complete,imagini de înaltă și calitate tururi virtuale.

Un site web bun nu numai că atrage potențiali clienți, ci și creează încredere și credibilitate, oferind o prezență online profesională care reflectă angajamentul agenției față de excelență.

Marketing Digital

Sistem integrat promovare

Platforma noastră CRM facilitează publicarea proprietăților tale fără efort pe portalurile majore de profil și simplifică actualizarea informațiilor pe toate aceste canale.

Acest lucru nu numai că economisește timp prețios pentru agenți, ci și maximizează expunerea anunțurilor la un public mai larg. Prin publicarea pe mai multe portaluri, agențiile își pot extinde fără efort prezența online, pot atrage o gamă diversă de potențiali clienți și pot rămâne în frunte în peisajul imobiliar competitiv din România.

Sistem integrat promovare
Management leaduri și tranzacții
Soft360 CRM

Management leaduri și tranzacții

Platforma noastră oferă un sistem intuitiv de urmărire a lead-urilor, informații în timp real despre tranzacții și o comunicare fără întreruperi, asigurându-vă că rămâneți cu un pas înainte în peisajul imobiliar competitiv.

 • Managementul fără efort al lead-urilor
 • Informații în timp real despre tranzacții
 • Procese de urmărire personalizate și automatizate
 • Fluxurile adaptate la modul tău de lucru
Macro Nord Residence
Victoria Homes
Maia Mamaia
Eder House
Royal Pipera Lake
IBB Holding
Magnolia Urban Residence
Aqua City
Grand Residence
iResidence
Intrebari Frecvente

Află ce putem face pentru tine

Soft360 eficientizează gestionarea proprietăților, urmărirea lead-urilor și a promovărilor, îmbunătățind eficiența și productivitatea generală a agenției.

Da, Soft360 oferă o integrare perfectă a site-ului web, menținând prezența dvs. online actualizată și sincronizată cu CRM-ul nostru. Recomandăm totodată portarea pe platforma noastră pentru a beneficia de toate funcționalitățile pe care le oferim.

Soft360 este o platformă centralizată ce permite urmărirea lead-urilor din majoritatea canalelor de promovare, asigurând o organizare eficientă și o conversie sporită a acestora.

Absolut, Soft360 permite promovarea anunțurilor tale cu un singur clic, extinzând astfel vizibilitatea pe portalurile imobiliare alese fără efort.

Platforma noastră facilitează generarea și semnarea online a contractelor, reducând birocrația și accelerând procesul de tranzacționare pentru agenția ta.

Soft360 oferă soluții scalabile fără limitări, permițând agenției dvs. să gestioneze eficient orice număr de anunțuri.

Acordăm atenție sporită securității datelor, implementând măsuri solide pentru a asigura confidențialitatea și protecția informațiilor sensibile ale agenției tale.

Soft360 oferă analize de performanță detaliate, oferind informații despre activitățile agenției dumneavoastră, ajutându-vă să luați decizii în cunoștință de cauză.

Prețuri

Pachete Agenții

Fie că sunteți o agenție de tip boutique sau o firmă mai mare, opțiunile noastre personalizabile vă asigură că veți obține exact ceea ce aveți nevoie.

Sporiți eficiența, îmbunătățiți relațiile cu clienții și sporiți succesul agenției cu pachetele noastre pentru agenții.

Nu ai găsit ce căutai? Trimite-ne un email la contact@soft360.ro pentru o ofertă personalizată.

Standard

Basic features
15€
per month
 • 1 cont principal
 • website basic
 • 100 oferte active
 • management lead-uri
 • calendar activități

Pro

Premium features
60€
per month
 • 3 conturi agenți
 • 5€ per cont suplimentar
 • website premium
 • 15€ per website adițional
 • analize de piață
 • generare documente
 • semnare documente online
 • management tranzacții